Avantajele electropalanelor de santier IORI 100% made in Italy

Ce anume face electropalanele de santier IORI sa reprezinte o solutie profesionala de ridicare la inaltime a materialelor de constructii ? 

In primul rand siguranta calitatii si a conformitatii: Produse 100% in Italia ele respecta toate normele de siguranta Europene si ofera o performanta excelenta avand un regim de lucru intens avand reductoare in baie de ulei si senzor de protectie la supra-incalzire. 

Gama este larga si include o varietate acoperitoare de inaltimi, capacitati si viteze de ridicare: 

  • Inaltimile de ridicare ale electropalanelor IORI sunt de pana la 100 de metri (modelele "ITL")
  • Capacitatile de ridicare ale electropalanelor de santier marca IORI pornesc de la 100 kg si urca pana la 950 kg.
  • IORI ofera solutii atat pe curent monofazic 230V, dar si pe curent trifazic 400V
  • Viteza de ridicare este una foarte buna, iar variantele VELOX (cele care au in cod scris "VX" ) ofera un plus de viteza pentru aplicatiile unde timpul este un factor important. Variantele VELOX au viteze de pana la 38 de metri pe minut
  • Regimul de exploatare al electropalanelor IORI este de 50%, asigurand un regim de lucru intens comparativ cu alte modele non-profesionale. 
La momentul publicării acestui articol electropalanele cu capacitate de ridicare de sub 1000 kg (deci inclusiv 999kg) nu se supun ISCIR ci doar aprobării responsabilului RSTVI. Așadar toate electropalanele IORI pot fi utilizare fără nevoia ISCIRizarii lor. 

Exista o multitudine de moduri prin în care poți instala electropalanele IORI. Ele pot fi fixate pe schela cu ajutorul unui brat cu balamale, pe suport special cu șină, in punct fix sau la baza schelei. Exista și posibilitatea de a le monta pe plafonul unei clădiri cu ajutorul unui accesoriu special. 

Un avantaj în a lucra cu IORI este și gama larga de accesorii speciale pentru electropalane oferite: stâlpii/bratele pentru fixarea în geam sau în interiorul unei camere (între podea și tavan), brațul rabatabil extensibil, telecomenzi pentru acționarea electropalanului de la o distanta de 25 de metri sau de la 50 de metri, suporții pentru 1,2,3 sau 4 găleți și bena trapezoidala. 

accesorii pentru electropalanecategorii de fixare electropalane

Fondat în 1963 IORI este prezent în santiere in intrega lume, iata câteva santiere:

TANZANIA

TANZANIA

DAKAR

ITALIA

EGIPT

Comentarii

Produse de comparat (/5)